У нас діє безкоштовна доставка для >>> |
Книги з використання продуктів бджільництва
Б.А. Охотский Пчелы-целители
Книга відомого лікаря України Бориса Олександровича Охотського – це його накопичений багаторічний досвід застосування продуктів бджільництва. Вживаючи мед, маточне молочко, квітковий пилок, використовуючи бджолину отруту, прополіс, можна не лише вилікувати захворювання і зміцнити організм, але й сповільнити процеси старіння та продовжити життя. Прикладом цього служить сам автор, який відсвяткував свій 90-річний ювілей. У книзі сконцентровано рецепти лікування поширених захворювань, рекомендованих медиком, що значно підвищує ймовірність правильного, обґрунтованого застосування продуктів бджільництва. Обсяг книги – 74 стор. Вартість – 22 грн.
Олена Світко. Рецепти здоров’я для кожної родини.
Книга 2 Продовження розмови з читачами на тему збереження здоров’я. Зміст книги охоплює питання: печінка (компреси для печінки, холецистит, жовчокам’яна хвороба, як позбутись паразитів); лікуємо шкіру (екзема, прищі, фурункули, псоріаз); нирки (очищення, лікування каменів нирок, кісти, пієлонефриту, нетримання сечі); лікування суглобів; як позбутись головного болю; для майбутніх мам – гімнастика проти закрепів; природа на допомогу серцю. Обсяг книги – 64 стор. Вартість – 20 грн.
Солодкий, духмяний, цілющий
Подано рекомендації Н.П. Іойриша та інших вітчизняних і зарубіжних авторів щодо застосування меду при різних захворюваннях (застудних, ран, верхніх дихальних шляхів, легенів, серця, шлунково-кишкового тракту, печінки, нирок, очей, нервової системи, грипу і ГРВІ), шкірних, мед в післяопераційний період, в лікувальній косметиці, напої з використанням меду, мед у харчуванні немовляти. Обсяг книги – 50 стор. Рік видання – 2011. Вартість – 18 грн.
Амосов Микола
Здоров’я Цю книгу справедливо можна назвати малою енциклопедією здоров’я. Гранично стисло академік Микола Михайлович Амосов подає ази знань – від будови клітини тіла до соціальних аспектів сучасної медицини. Тут розповідається, як зрозуміти звичайні аналізи, одержані в поліклініці, і як бути в екстремальних випадках загрози здоров’ю людини. Ви прочитаєте про особливості різних хвороб, які загрожують людині, а головне – про те, як своєчасно запобігати їм правильним способом життя – харчуванням, фізкультурою, зниженням ваги тіла і боротьбою зі шкідливими звичками. Коротко, з висоти віку, автор торкається і питань сексу. Автор щедро ділиться своїм багатющим досвідом лікаря-практика, а в розділі «Експеримент» радить, як омолодитися літнім людям. Обсяг книги – 148 стор. Рік видання – 2011. Вартість – 35 грн. Замовлення за тел. 066-709-53-03, 096-661-63-76, e-mail: k_pchela@ukr.net
Кораблев И.И. Медоварение и медофруктовое виноделие
Книга видатного бджоляра, який описав способи переробки меду-сирцю в меди-напої, рецепти медовухи і медових вин. Видання включає розділи: - які напої можна приготувати з меду (використання фруктів і ягід для медових напоїв; на чому основане медоваріння і виноробство; про бродіння) - різні раси (сорти) дріжджів - різні типи медових напоїв (вибір меду-сирцю; основні процеси приготування медових напоїв; приготування варених медів; визначення цукру в ситі; приготування і варіння медової сити; бродіння; переливання молодого вина; зберігання меду і його дозрівання; рецепти міцних натуральних медів; меди фруктові; рецепти приготування фруктових варених медів; медофруктові вина) - перелік основних робіт при виготовленні вин (приготування соку; що робити з м’якоттю; як приготувати сусло для бродіння; рецепти медофруктових вин; освітлення вина; дозрівання напоїв; виправлення напоїв; дефекти медових вин) Обсяг книги – 52 стор. Вартість – 25 грн.
Иванченко К.В.
Фермерское виноделие Издание содержит теоретические и практические сведения о сортах винограда, в том числе новой селекции, как сырья для виноделия. Описано особенности уборки винограда, подготовки к сезону виноделия. Кратко изложена технология получения различных типов вин (столовых виноградных, газированных, крепленных, особенности переработки некондиционного винограда), методика выполнения несложных анализов виноматериалов; требования, предъявляемые к помещению для выдержки виноматериалов, таре и оборудованию. Освещены правила дегустации винодельческой продукции, приведены специальные термины и определения. Изложены основные дефекты вин и способы их устранения, рецепты безалкогольного консервирования ягод винограда, приготовления виноградных десертов и восточных сладостей. Описаны отдельные аспекты проблемы вина и здоровья человека. Книга предназначена для фермеров, виноделов-любителей. Обсяг книги – 120 стор. Рік видання – 2011. Вартість – 30 грн. |
укр / рус Корисні статтіБронхіт Геморой Гіпертонія Простатит |