Про нас
Продукція
Література
Доставка
Знижки
Контакти



У нас діє
безкоштовна доставка для >>>

Книги з використання продуктів бджільництва


 Книга Б.А. Охотский Пчелы-целители
        Б.А. Охотский Пчелы-целители
    Книга відомого лікаря України Бориса Олександровича Охотського – це його накопичений багаторічний досвід застосування продуктів бджільництва. Вживаючи мед, маточне молочко, квітковий пилок, використовуючи бджолину отруту, прополіс, можна не лише вилікувати захворювання і зміцнити організм, але й сповільнити процеси старіння та продовжити життя. Прикладом цього служить сам автор, який відсвяткував свій 90-річний ювілей.
    У книзі сконцентровано рецепти лікування поширених захворювань, рекомендованих медиком, що значно підвищує ймовірність правильного, обґрунтованого застосування продуктів бджільництва.

Обсяг книги – 74 стор. Вартість – 22 грн.




 Книга Рецепти здоров'я для кожної родини Частина 2
         Олена Світко. Рецепти здоров’я для кожної родини.
            Книга 2
    Продовження розмови з читачами на тему збереження здоров’я. Зміст книги охоплює питання: печінка (компреси для печінки, холецистит, жовчокам’яна хвороба, як позбутись паразитів); лікуємо шкіру (екзема, прищі, фурункули, псоріаз); нирки (очищення, лікування каменів нирок, кісти, пієлонефриту, нетримання сечі); лікування суглобів; як позбутись головного болю; для майбутніх мам – гімнастика проти закрепів; природа на допомогу серцю.

Обсяг книги – 64 стор.
Вартість – 20 грн.






 Книга	Солодкий, духмяний, цілющий
        Солодкий, духмяний, цілющий
    Подано рекомендації Н.П. Іойриша та інших вітчизняних і зарубіжних авторів щодо застосування меду при різних захворюваннях (застудних, ран, верхніх дихальних шляхів, легенів, серця, шлунково-кишкового тракту, печінки, нирок, очей, нервової системи, грипу і ГРВІ), шкірних, мед в післяопераційний період, в лікувальній косметиці, напої з використанням меду, мед у харчуванні немовляти.

Обсяг книги – 50 стор. Рік видання – 2011. Вартість – 18 грн.





 Книга	Микола Амосов Здоров’я
        Амосов Микола
    Здоров’я

    Цю книгу справедливо можна назвати малою енциклопедією здоров’я. Гранично стисло академік Микола Михайлович Амосов подає ази знань – від будови клітини тіла до соціальних аспектів сучасної медицини. Тут розповідається, як зрозуміти звичайні аналізи, одержані в поліклініці, і як бути в екстремальних випадках загрози здоров’ю людини. Ви прочитаєте про особливості різних хвороб, які загрожують людині, а головне – про те, як своєчасно запобігати їм правильним способом життя – харчуванням, фізкультурою, зниженням ваги тіла і боротьбою зі шкідливими звичками. Коротко, з висоти віку, автор торкається і питань сексу.
    Автор щедро ділиться своїм багатющим досвідом лікаря-практика, а в розділі «Експеримент» радить, як омолодитися літнім людям.

Обсяг книги – 148 стор. Рік видання – 2011. Вартість – 35 грн.
Замовлення за тел. 066-709-53-03,     096-661-63-76,  
e-mail: k_pchela@ukr.net






 Книга Кораблев И.И. Медоварение и медофруктовое виноделие
        Кораблев И.И. Медоварение и медофруктовое виноделие
    Книга видатного бджоляра, який описав способи переробки меду-сирцю в меди-напої, рецепти медовухи і медових вин.
Видання включає розділи:
- які напої можна приготувати з меду (використання фруктів і ягід для медових напоїв; на чому основане медоваріння і виноробство; про бродіння)
- різні раси (сорти) дріжджів
- різні типи медових напоїв (вибір меду-сирцю; основні процеси приготування медових напоїв; приготування варених медів; визначення цукру в ситі; приготування і варіння медової сити; бродіння; переливання молодого вина; зберігання меду і його дозрівання; рецепти міцних натуральних медів; меди фруктові; рецепти приготування фруктових варених медів; медофруктові вина)
- перелік основних робіт при виготовленні вин (приготування соку; що робити з м’якоттю; як приготувати сусло для бродіння; рецепти медофруктових вин; освітлення вина; дозрівання напоїв; виправлення напоїв; дефекти медових вин)

Обсяг книги – 52 стор. Вартість – 25 грн.









 Книга	К.В. Иванченко Фермерское виноделие
        Иванченко К.В.
    Фермерское виноделие

    Издание содержит теоретические и практические сведения о сортах винограда, в том числе новой селекции, как сырья для виноделия. Описано особенности уборки винограда, подготовки к сезону виноделия. Кратко изложена технология получения различных типов вин (столовых виноградных, газированных, крепленных, особенности переработки некондиционного винограда), методика выполнения несложных анализов виноматериалов; требования, предъявляемые к помещению для выдержки виноматериалов, таре и оборудованию. Освещены правила дегустации винодельческой продукции, приведены специальные термины и определения. Изложены основные дефекты вин и способы их устранения, рецепты безалкогольного консервирования ягод винограда, приготовления виноградных десертов и восточных сладостей. Описаны отдельные аспекты проблемы вина и здоровья человека. Книга предназначена для фермеров, виноделов-любителей.

Обсяг книги – 120 стор. Рік видання – 2011. Вартість – 30 грн.




укр / рус

Корисні статті

Статті про мед
Статті про забрус
Статті про стільниковий мед
Статті про віск
Статті про пилок
Статті про пергу
Вуликове повітря
Статті про прополіс
Статті про підмор
Статті про воскову міль
Способи лікування різних захворювань

Бронхіт

Геморой

Гіпертонія

Простатит

© 2010-2016 Головецька В.В.
  apismed@ukr.net